Stäng
    • Öppettider

Kök för dig och nästa generation

Kök för dig och nästa generation

Köpa kök - så går det till Planera, rita och bygga kök – vi hjälper dig hela vägen! Med 95 års erfarenhet av att designa och rita kök är vi väl medvetna om de utmaningar och möjligheter man kan stöta på under resans gång. Här guidar vi dig genom de olika stegen fram till ditt drömkök, från inspiration till installation.

  1. InspirationTidningar, bloggar, vänner och sociala medier är alla källor till bra inspiration. Bläddra i inredningsmagasin, surfa runt på Pinterest och Instagram och passa på att ta en bild när du ser ett kök som du gillar. Att inspireras är första steget på vägen till ditt drömkök.

  2. Förberedelse Innan du planerar ditt kök är det några frågor du behöver tänka igenom. T.ex. Hur vill du använda ditt kök? Vilken stil passar dig? Vad får det kosta? 

  3. Planering Tillsamman med din personliga rådgivare är det sedan dags att få sitt kök uppritat där du i 3D kan se hur köket blir hos just dig. Där är det också enkelt att se ditt val av luckor och bänkskivor. Här har du möjlighet att justera allt så att det passar just dig.

  4. Köp & installation När vår köksdesigner har lagt din beställning byggs ditt kök i vår fabrik i Tidaholm. Ett kök från Marbodal levereras monterat och kontrollerat av vår fabrik, inga platta paket där du själv ska stå får arbetet. Vitvaror, bänkskivor, blandare och köksinredning levereras samtidigt på en bestämd leveransdag, oavsett var du bor i Sverige. Leverans ingår alltid om du köper ett kök för minst 55 000 kr.

    Vi hjälper dig gärna med kontakten till certifierade Marbodal-montörer för installationen av ditt kök för att garantera att arbetet blir korrekt gjort. 

    Boka tid med någon av våra certifierade kökssäljare -rådgivare på 0492-177 00.

 

Martina Karlsson

Martina Karlsson

Säljare

Möbler, kök

0492-177 65

Skicka ett mail

Karoline Assarsson

Karoline Assarsson

Säljare

Kök&bad

0491-76 74 04

Skicka ett mail

Robert Persson

Robert Persson

Säljare

Kök, golv&färg

0490-855 14

Skicka ett mail