Stäng
    • Öppettider

MM-Nytt

Här hittar du nyheter som vi på MM vill förmedla till Er. Det kan vara kampanjer, information om vad som är på gång eller annat som vi tror att du vill veta.

Äntligen är säsongens möbelkatalog från Svenska Hem här. Temat är är Kvalitet, Design och självklart inspiration. Passa på och läs den redan nu. https://viewer.toxicmags.se/pub/svenskahem/katalog_host2019/

Läs mer

NJUT AV VÄRMEN ÅRET OM! Contura braskaminer är en ren njutning i alla väder. Just nu har vi kampanjpriser på utvalda Contura modeller. En Contura kamin höjer mysfaktorn, sänker värmekostnaderna och sprider ljus i hemmet genom generösa glasytor. Contura ger snabb uppvärmning och har hög förbränning. Välkommen in till våra varuhus och få tips och råd av våra duktiga medarbetare.

Läs mer

Släpp in hösten!

Även om sommaren dröjer sig kvar så har vi laddat våra varuhus med sköna inredningsdetaljer som passar fint när hösten till slut knackar på. Välkommen in så berättar vi mer. #materialmännen #svenskahem #heminredning #pynt #plädar #mys

Läs mer

Släpp in hösten!

Välj ett Svanenmärkt kök Välkommen till MaterialMännen och Marbodal. Kök för dig och nästa generation. Kom in till oss och träffa en köksdesigner!

Läs mer

Woody Bygghandel

Läs mer

Woody Bygghandel

Foton från MaterialMännen ABs inlägg

*************************************** SÄNGKAMPANJ TILL SPECIALPRISER *************************************** Fantastiskt fina Svensktillverkade Spira. Nu kan du köpa den till specialpriset 14.990:- (Ord pris 25.785:-) Du sparar 10.795:-. En komplett kontinentalsäng med knappad huvudgavel, aluminiumben och bäddmadrass. #materialmannen #sova #säng #svenskahem #möbler #vimmerby #oskarshamn #västervik #eksjö #jensen

Läs mer

Foton från MaterialMännen ABs inlägg

Sängkampanj

Idag startar vår sköna sängkampanj med specialpriser på massor av sängar. Vår duktiga personal hjälper dig att matcha rätt säng med rätt rygg.

Läs mer

Sängkampanj

Foton från MaterialMännen ABs inlägg

Slutspurt på vår Möbelrea. Just nu upp till 50% rabatt. Välkommen in och gör några riktigt bra klipp.

Läs mer

Foton från MaterialMännen ABs inlägg

Foton från MaterialMännen ABs inlägg

Passa på att flytta ut hemkänslan nu när målarvädret är här☀️#vimmerby

Läs mer

Foton från MaterialMännen ABs inlägg

SOMMARREAN FORTSÄTTER MED UPP TILL 50% RABATT Butiken är fylld med kvalitetsmöbler till riktigt bra priser. Fåtöljer, soffor, matgrupper, sängar, utemöbler, heminredning och mycket mer

Läs mer

MaterialMännen söker en Golvläggare som ska arbeta i Vimmerby. Våra kunder är främst privatpersoner, men även företag och kommuner. Arbetsuppgifterna består av sedvanligt golvläggningsarbete, vilket innebär golvbeläggningar i olika material såsom plast, linoleum, parkett och olika våtrumsgolv. Urval sker löpande. Läs mer på https://materialmannen.woody.se/lediga-tjanster/golvlaggare

Läs mer

Har du ett större parti virke för t ex fasadmålning kan vi erbjuda grundmålning i alla kulörer i vårt egna måleri. Detta är idealiskt vid t.ex. målning av fasader. När större partier virke skall målas är det ofta tidsödande och omständligt med konventionell penselmålning. Med MM Maskinmåleri blir det framförallt mycket effektivare och mer kostnadseffektivt! Dessutom får du en bättre kvalitet i och med vår flerstegsbehandling. Kontakta din byggsäljare för mer information om denna tjänst

Läs mer

Vår tävling med 2 Weber solstolar i vinstpotten är nu avgjord. Det blev Peter Flöisbon som tog högvinsten. Ett stort grattis till Peter säger vi på MaterialMännen. Vinnaren är informerad om vinsten.

Läs mer

Snart är det midsommar och tid för att umgås med nära och kära, både för er och oss. Glöm inte att ladda upp med lite värmande plädar, Stämningsfulla kronljus från Hilke. För dig som väntar nattgäster har vi nu ***30% rabatt på allt från Borås Cotton***. Välkommen in och förbered midsommar med oss på MaterialMännen.... och fasadflaggan är obligatorisk.

Läs mer

MöbelREAN fortsätter. Bistro är ett flexibelt soffbord i noga utvalda naturmaterial. Bordet funkar i såväl klassiska som mer moderna hem. Lägg märke till detaljerna där skivan är exakt utskuren för att perfekt matcha det tunna rundade metallbenet. NU 4.665:- (5.490:-)

Läs mer

Foton från MaterialMännen ABs inlägg

****************************************** Nu är äntligen vår stora MöbelREA igång ****************************************** Ett handgjort förkläde i äkta läder för 495:- (Ord 1.495:-). NOVA 3-sitssoffa i tyg hazel 13.990:- (Ord 16.990:-) Eller den klassiska LAMINO-fåtöljen inkl pall för endast 16.990:- (Ord 21.210:-) Du hittar mycket mer i våra varuhus.

Läs mer

Foton från MaterialMännen ABs inlägg

Foton från MaterialMännen ABs inlägg

Nu har vi världsnyheten Bosch X LOCK i våran butik ! Välkomna in för en demo 😊 Materialmännen i Tranås

Läs mer

Foton från MaterialMännen ABs inlägg

***************************************************** SISTA CHANSEN ATT VINNA 2 WEBER SOLSTOLAR ***************************************************** Svara på några enkla frågor om vår nya grill –Weber Master Premium Touch. Frågeformulär finns i våra butiker i Vimmerby och Västervik. OBS. Tävlingen sker lokalt i dessa 2 butiker t.o.m 14 juni.

Läs mer

Fixa fasaden

Hur har du det med fasaden, kanske behövs det färg, nya vindskivor eller bara lite finputs. På MaterialMännen hjälper vi både proffs och konsument med rätt verktyg för ditt sommarfix. Vi reserverar oss för ansning av skägg;)

Läs mer

Fixa fasaden

Nu har vi dragit en vinnare i vår morsdags tävling. Stort grattis till Linn Arvidsson som vunnit den fina fotogenlampan 😊🌟 Välkommen till butiken i Vimmerby och hämta ut din vinst.

Läs mer

Nästa >>