Stäng
    • Öppettider

Här kan vi varumärken!

Här kan vi varumärken!

Vi är stolta över att tillsammans får representera varumärken som står för kvalitet, trygghet, hållbarhet och inte minst för kloka val. Man kan säga att – vi tar ett större ansvar. Vi kan varumärken!

Hos oss möts du av personal med ett genuint intresse för design och kunskap om såväl klassiska uttryck som rådande trender. Det finns alltid någon att be om råd, oavsett om det gäller att skapa skön stämning i vardagsrummet, göra sovrummet till en vilsam plats eller köket mer inbjudande. Vår kompetens, kombinerad med din stil, skapar hemkänsla helt enkelt!

För att se vårt sortiment är du välkommen att besöka vår webshop på Svenska hem eller så gör du ett besök i något av våra varuhus.

Gör du en beställning via Webshopen på Svenska Hem så kan du självklart hämta ut din nya möbel här hos oss på MaterialMännen.

______________________________________________________

Just nu syns vår läckra clubfåtölj Only i Sveriges bästa talkshow!

Only är en modern clubfåtölj med ett nätt utseende och detaljer som ligger helt rätt i tiden. Fåtöljen går lätt att placera själv men flera stycken kan med fördel placeras runt ett bord för att skapa härliga sällskapsmiljöer. 

JUST NU FR. 3.495:- (Ord 4.295:-)

Vår butik är fylld med möbler för alla kroppar och aktiviteter.

  1. Gå in på  Svenska Hem och se ut vilken möbel du är intresserad av.
  2. Väljer du att lägga din order på Svenska Hems web så glöm inte att du anger MaterialMännen som din leverantör.
  3. Eller så kommer du in till något av våra varuhus så gör vi din beställning här. Dessutom kan du ju då känna och klämma på det du vill ha:)

Gå direkt till Svenska Hem

MaterialMännen

0492-177 00

Skicka ett mail