Stäng
    • Öppettider

Här kan vi varumärken!

Här kan vi varumärken!

Nu visar vi den nya inriktning vi tagit i vårt möbelvaruhus, med nytt koncept och nya varumärken. Vi är lite extra stolta över att nu även kunna visa upp Englesson och Dux produkter hos oss. Gemensamt för vårt nya koncept är att våra leverantörer står för hög kvalitet och design som ligger i framkant och ofta är tidlös. De produkter vi säljer håller över tiden, det gör att vi och våra kunder bidrar till en bättre miljö.

JUST NU FRI HEMLEVERANS.

(Gäller till tomgräns och vid köp om minst 5.000:-)

Hos oss möts du av personal med ett genuint intresse för design och kunskap om såväl klassiska uttryck som rådande trender. Det finns alltid någon att be om råd, oavsett om det gäller att skapa skön stämning i vardagsrummet, göra sovrummet till en vilsam plats eller köket mer inbjudande. Vår kompetens, kombinerad med din stil, skapar hemkänsla helt enkelt!

Besök vår möbelavdelning här på webben genom att klicka här  (OBS ej klar, sidan är ett pågående projekt)

För att se vårt sortiment är du välkommen att besöka vår webshop på Svenska hem eller så gör du ett besök i något av våra varuhus.

Gör du en beställning via Webshopen på Svenska Hem så kan du självklart hämta ut din nya möbel här hos oss på MaterialMännen.

______________________________________________________

Svenska Hem är stolta över våra varumärken och alla är noga utvalda. Gemensamt för alla våra starka samarbetspartners är hög kvalité, design som ligger i framkant och produkter som ska hålla över tid. Flera produkter är framtagna unikt för Svenska Hem, både från våra varumärken och i vårt egna namn. Allt med fokus mot er som är våra kunder.

Vår butik är fylld med möbler för alla kroppar och aktiviteter.

  1. Gå in på  Svenska Hem och se ut vilken möbel du är intresserad av.
  2. Väljer du att lägga din order på Svenska Hems web så glöm inte att du anger MaterialMännen som din leverantör.
  3. Eller så kommer du in till något av våra varuhus så gör vi din beställning här. Dessutom kan du ju då känna och klämma på det du vill ha:)

Gå direkt till Svenska Hem 

MaterialMännen

0492-177 00

Skicka ett mail