Stäng
    • Öppettider

Finansiering eller klubbmedlem

Finansiering eller klubbmedlem

Vi har kortet för alla i familjen. Oavsett vilket kort du väljer så gör du en lite bättre affär. Läs mer om korten och att vara klubbmedlem på MaterialMännen nedan.

MM-KIDS klubben för alla barn mellan 3-12 år!

Hur många barn tycker att det är roligt att åka och handla? Vi är själva föräldrar och tror oss veta vad som kan göra ett barn glad.
Presenter...! Som MM-KIDS klubbmedlem får ditt barn ett eget plastkort som han eller hon visar upp i vår kassa när Ni kommer till butiken. Som tack ger vi barnet en present som vi vet kommer att ge både Er och barnet en lugn stund. Kortet får ni direkt i butiken.

SKAPA klubbmedlem, avtal utan kredit.

Vill du handla på ett unikt kundavtal? Som SKAPA klubbmedlem så får du ett eget kundavtal med 5% rabatt* på hela sortimentet. (*Gäller ej Alltid-rätt-pris listan och enbart på ordinarie priser)

Dessutom får du löpande information med unika erbjudanden och bra rabatter, du kommer även få ta del av de allra senaste inredningsnyheterna och trenderna inom hela bygg- & möbelbranschen.

Medlemskapet är gratis och du behöver ditt kort som identifikation vid inköp. Har du frågor som berör SKAPA kundklubb så är du välkommen att kontakta Mats Edfeldt via mail: mats@materialmannen.se

MM-kort, avtal med kredit och 2,5% bonus.

Handla nu, betala om upp till 3 månader, helt ränte- och kostnadsfritt!
MM-kortet ger dig möjligheten att köpa det du vill, när du vill. Renovera någon del av huset eller kanske ny soffa till vardagsrummet? Vi ger dig möjligheten att betala på ett bekvämt sätt. Med MM-kortet väljer du helt enkelt hur du vill betala.På inköp hos oss har du alltid upp till 3 månader (+ inköpsmånad) helt räntefri och kostnadsfri kredit.

  • Kortet är försett med Master Card funktion och chip med pin kod. Helt utan årsavgift.
  • Går att använda över hela världen, med samma limit som du har för inköp hos oss (max 60 tkr). Dock så tillkommer ränta på köp utanför MaterialMännen. Vid kontantuttag i bankomat tillkommer avgift.
  • Kortet har upp till 23 månaders (+inköpsmånad) räntefri kredit på inköp hos oss, endast aviavgift 30 kr/månad och uppläggningsavgift 495 kr tillkommer då.
  • Du är automatiskt klubbmedlem hos oss som ger bättre priser på utvalda delar av vårt sortiment.
  • Du blir också behandlad som VIP kund till kampanjer och evenemang vi anordnar.
(*Upp till 4 månader räntefritt (inköpsmånad + 3 månader).
 
5% rabatt på hela ditt köp. (Gäller ej på Alltid-rätt-pris listan och enbart på ordinarie priser). Dessutom får du 2,5% bonus på allt du handlar och betalar med ditt MM-kort på MaterialMännen! Här kan du ladda ner ditt unika kundavtal.

Ansök här – smidigt och enkelt när det passar dig!

Du ansöker enkelt här genom att fylla i alla uppgifter i ansökan och välja delbetalningsalternativ. Du får svar direkt efter sedvanlig kreditprövning. Din ansökan är giltig i en månad, så när det passar dig bäst går du till butiken, handlar det du vill och avslutar din ansökan – glöm inte att ta med legitimation.